Slim met auto en taxi

Komt u met de auto naar de stad? Ook dat kan op een slimme manier. Denk maar aan carpoolen of de populaire deelauto. De stadskern is ook vlot bereikbaar vanop een van de 9 gratis P+R's aan de rand. Heel wat taxibedrijven brengen u op elk moment van de dag en de nacht veilig naar uw bestemming. En met uw eigen wagen vindt u in het centrum heel wat parkeermogelijkheden.
Parkeer gratis op een Park and Ride
Park and Ride
U kan uw auto gemakkelijk en gratis parkeren op een van de park and rides (P+R) aan de rand van de stad en overstappen op tram, bus of fiets.
Carpoolen
Een grotere bijdrage aan het milieu, een extra spaarcentje en meer fun onderweg: drie vliegen in één klap en dat dankzij carpoolen.
Autodelen
U heeft maar af en toe een auto nodig? Of u kan uw autogebruik goed op voorhand plannen? Dan is autodelen misschien wel iets voor u.
Rijd veilig door Antwerpen met auto, bus of vrachtwagen
Voetgangers, fietsers, autobestuurders, vrachtwagenchauffeurs en openbaar vervoer: ze kruisen elkaar voortdurend in de stad. Dat kan heel goed op een veilige manier.
Taxi
Een taxi brengt u op elk moment van de dag en de nacht veilig naar uw bestemming.
Publieke parkings
Trekt u er graag een dagje op uit en wil u met de auto naar het Antwerpse stadscentrum komen? Parkeer dan in een van de vele publieke parkeergarages, samen goed voor 12.170 parkeerplaatsen.
Parkeren op straat
In Antwerpen is het aantal parkeerplaatsen op straat beperkt, zeker in de binnenstad. Bereid uw bezoek dus goed voor.

Al gedacht aan overstappen?

U geraakt vlot op uw bestemming door vervoersmiddelen te combineren.

Lees er hier meer over