Combineren is vaak de slimste oplossing

Kiest u voor de flexibiliteit van uw auto of voor het comfort van een trein? Of misschien springt u liever op een deelfiets? Eigenlijk hoeft u niet noodzakelijk te kiezen. Door verschillende vervoersmiddelen slim te combineren, geraakt u vlot en comfortabel op uw bestemming. Er zijn bovendien verschillende apps die u hiermee kunnen helpen.
Multimodale routeplanner Slim naar Antwerpen
Of u nu af en toe een nieuwe route moet uitzoeken of elke dag ergens anders naartoe moet: de routeplanner van Slim naar Antwerpen brengt u altijd en overal op uw bestemming in ’t stad. Staat hij al op uw smartphone?
Slimme mobiliteitsapps voor persoonlijk gebruik
Wil u op een eenvoudige manier uw reis plannen, tickets kopen en vlot op uw bestemming geraken? Gebruik dan een van de slimme mobiliteitsapps of Mobility-as-a-Service (MaaS). We zetten ze voor u op een rijtje.
Krijg 10% van uw MaaS-abonnement terugbetaald
Om deelmobiliteit en ‘Mobility-as-a-Service’ (MaaS) in Antwerpen bekender en populairder te maken, lanceert de stad een MaaS-kortingsregeling.
Slimme mobiliteitsapps voor bedrijven
Wil u als werkgever de verplaatsingen van uw werknemers eenvoudig beheren en/of hen gebruik te laten maken van mobiliteitsbudget? Er zijn verschillende MaaS-apps die u hiermee kunnen helpen. Lees verder en ontdek de mogelijkheden.
Vlot overstappen
In en rond Antwerpen kan u op heel wat plaatsen makkelijk overstappen van het ene vervoersmiddel op het andere. Ontdek op het kaartje de verschillende superschakels waar fietsroutes, openbaar vervoer en parkings samenkomen.