Slimme mobiliteitsapps voor bedrijven

Wil u als werkgever de verplaatsingen van uw werknemers eenvoudig beheren en/of hen gebruik te laten maken van mobiliteitsbudget? Er zijn verscheidene MaaS-apps (Mobility-as-a-Service) die partner zijn van Slim naar Antwerpen en u hiermee kunnen helpen. Lees verder en ontdek de mogelijkheden.

Wat is MaaS?

In Antwerpen is er een grote verscheidenheid aan mobiliteitsoplossingen beschikbaar. Dit maakt dat gebruikers veel keuze hebben, maar ook dat het soms een onduidelijk geheel wordt. Het concept MaaS wil dit vergemakkelijken door verschillende mobiliteitsoplossingen aan te bieden in één app. De eindgebruiker krijgt dan via een MaaS-app toegang tot openbaar vervoer, deelfietsen, -scooters, -auto’s en –steps, taxidiensten, DeWaterbus, parkeerfaciliteiten en laadinfrastructuur.

Olympus Mobility

De Olympus Mobility app biedt werknemers een totaaloplossing voor verschillende vervoersmiddelen. Via de MaaS-app kunnen gebruikers vervoersbewijzen kopen voor de trein, tram, bus of deelfiets, en ook hun parkeerkosten betalen. De werkgever kan zo het mobiliteitsbudget per werknemer eenvoudig opvolgen, met slechts één factuur voor alle gebruikte vervoermiddelen.

Modalizy

Of u nu zelfstandig of een manager bent van een klein, middelgroot of groot bedrijf, mobiliteit is een essentieel element voor het succes van uw activiteiten. Bedrijfswagen, mobiliteitsbudget, cafetariaplan bovenop de keuze voor openbaar vervoer, carsharing, taxi, zachte mobiliteit,… Modalizy centraliseert al uw mobiliteitsmogelijkheden op één plek door u een mobiliteitskaart aan te bieden, aangepast aan uw behoeften.