Park and Bike

Aan de Park and Rides (P+R’s) kan u niet alleen het openbaar vervoer, maar ook de fiets nemen naar het stadscentrum. Zo geraakt u snel waar u maar wil en kan u even de benen strekken voor u in het centrum aankomt. Fietsen is bovendien goed voor uw conditie én voor het milieu.

Fietsroutes naar het stadscentrum

Van de P+R’s vertrekken telkens comfortabele fietsroutes richting centrum. Zo geraakt u veilig en vlot op uw bestemming. U ontdekt de routes op de fietskaart.  U kan ook de routeplanner van Slim naar Antwerpen downloaden voor Android of iOS. De routeplanner toont u de precieze route tot aan uw bestemming én de bijhorende reistijd.

Waar laat u uw fiets?

U kan uw eigen fiets natuurlijk meenemen in de auto. Zeker een vouwfiets is zo ingepakt. In een mum van tijd hebt u hem opgeplooid en weer uitgeklapt. Eens geparkeerd stapt u makkelijk over van de auto op de fiets.

Rijdt u regelmatig van een P+R naar het centrum? Op verschillende P+R’s vindt u overdekte fietsenstallingen. Daar kan u uw fiets voor langere tijd parkeren. Kijk op het overzicht waar u de overdekte fietsenstallingen vindt.