Word partner van Slim naar Antwerpen

Wil u bijdragen aan een vlotter verkeer, veiligere wegen en duurzame mobiliteitsoplossingen in Antwerpen? Dan kan u partner worden van Slim naar Antwerpen. U krijgt ondersteuning en mag het logo van Slim naar Antwerpen ook gebruiken in uw communicatie. Zowel initiativen voor personenvervoer (particulieren en bedrijven) als voor vrachtvervoer komen in aanmerking. Er zijn mogelijkheden voor startende en voor ervaren mobiliteitsaanbieders.

Samen aan de slag!

Als mobiliteitsaanbieder kan u op twee manieren een partnerschap aangaan met Slim naar Antwerpen:

1. Met een eenvoudig partnerschap
Bent u een bestaande dienstverlener met goede referenties en kan u een businessplan voorleggen? Dan kan u onmiddellijk een partnerschap met Slim naar Antwerpen aangaan. In deze formule worden uw diensten aangeboden op onze website en actief bekendgemaakt in onze communicatie naar eindgebruikers, andere partners en ondernemers. Bovendien mag u het logo van Slim naar Antwerpen gebruiken in uw eigen communicatie.

2. Via de projectoproep
Bent u ondernemer en wilt u uw ervaring en expertise in het domein van mobiliteit (verder) uitbouwen? Biedt uw organisatie concrete en specifieke oplossingen om de mobiliteit in Antwerpen te verbeteren? Dan kan u deelnemen aan de projectoproep. De geselecteerde projecten krijgen zowel inhoudelijke als financiële ondersteuning. Indien er een nieuwe projectoproep komt, wordt dit op onze website aangekondigd.