Boek vingervlug uw verplaatsing met Mobiflow

Een taxi boeken, deze live volgen, op voorhand een prijsindicatie krijgen, en betalen met uw smartphone? Het kan binnenkort dankzij Cabsee en Mobiflow. Met deze mobiliteitsapp kan u nu al vlot een bus-, tram- en treinticket kopen, een Blue-bike ontlenen en uw elektrische wagen opladen.

502f09f7-a105-477b-ad60-e29258b44b9b

Onderweg met Mobiflow

Hoe het werkt? Download de Mobiflow-app, voer uw gegevens in en laad een budget op of kies een abonnement. Nu kan u van start gaan. Kies het ticket of de dienst die u nodig hebt, boek en betaal rechtstreeks via de app. 

Momenteel zijn De Lijn, de NMBS, Blue-bike en elektrische laadpalen in de app opgenomen. Binnenkort komen daar een aantal diensten bij zoals Velo Antwerpen, Cloudbike en taxi’s. Allemaal te boeken via één app. Zo hoeft u geen verschillende apps te downloaden om vlot en eenvoudig op uw bestemming te geraken. 

Makkelijk een taxi boeken dankzij Cabsee

Door de integratie met Cabsee worden straks verschillende taximaatschappijen in en rond Antwerpen aan Mobiflow gekoppeld. Het overkoepelende taxiplatform Cabsee verzamelt online taxiaanvragen vanuit mobiliteitsapps en stuurt ze door naar beschikbare taxichauffeurs in de buurt. Zodra een chauffeur uw rit accepteert, wordt u verwittigd. Zo bent u zeker dat er een taxi onderweg is. Daarnaast kan u uw chauffeur live volgen via de app en hem of haar contacteren bij onvoorziene omstandigheden. Na afloop van de rit betaalt u makkelijk via het budget in uw app of via een gekoppelde betaalkaart. 

Mobiflow rekent geen extra kost aan voor de service. U betaalt dus evenveel als wanneer u een taxi belt. Met dat verschil dat u via de app verschillende taximaatschappijen met één aanvraag bereikt.

Meer informatie

Zelf uittesten? Download Mobiflow via de App Store of Google Play. Meer informatie vindt u ook op de websites van Mobiflow en Cabsee

Samenwerking met Slim naar Antwerpen 

Cabsee is 1 van de 18 geselecteerde projecten binnen de projectoproep 2017 van Slim naar Antwerpen, die inzet op slimme mobiliteitsoplossingen in de Antwerpse regio. De geselecteerde projecten dragen bij aan vlot, efficiënt en betrouwbaar personen- of vrachtvervoer. Ze krijgen van de stad inhoudelijke en financiële ondersteuning. Ook Mobiflow is partner van Slim naar Antwerpen. 

 

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan snel in op onze nieuwsbrief.