Profiteer van de lente, probeer eens een deelscooter

Het paasweekend is in zicht en de lente is in het land. Een ideaal moment om van de terrasjes in Antwerpen te genieten, te picknicken in een parkje of langs de Schelde, of wat te gaan shoppen. Met het mooie weer is een elektrische scooter een heerlijk en comfortabel vervoersmiddel om u op uw bestemming in de stad te brengen.

1689a026-5831-4590-b308-cec407b8671e

Overal in de stad en zelfs vanaf de Park and Ride

Scooters delen kan in Antwerpen met Scooty of Poppy. Een app op uw smartphone vertelt u waar in de buurt een scooter klaarstaat. Zowel Poppy als Scooty werken met een afgebakende zone waarbinnen u de scooters kan terugvinden.

Voor Scooty horen daar ook de Park and Rides van Luchtbal, Olympiade en Wommelgem bij. Zo kan u uw auto gratis aan de rand van de stad achterlaten en met de scooter tot in het centrum rijden. U hoeft zich geen zorgen te maken over files, parkeerstress of de lage-emissiezone (LEZ).

Makkelijk te reserveren en te besturen

Scooty en Poppy vragen geen bijkomende abonnementskosten. U reserveert de scooter, opent hem met uw smartphone, en bent zo vertrokken. De scooter brengt u vlot door het drukke stadsverkeer. Bij aankomst parkeert u hem eender waar in de zone waar de aanbieder actief is.

Om een scooter te reserveren, volstaat een gewoon autorijbewijs of een rijbewijs voor een motorfiets klasse B. Bent u toch wat onzeker, dan kan u bij Scooty ook een initiatieles krijgen.

U hoeft zelf niets te voorzien, in de kofferbak liggen twee helmen in verschillende maten. U kan dus zelfs met twee op de motor. Een paar leuke aankopen gescoord? Neem ze mee in de kofferbak!

Een bonus voor het milieu

Zowel Scooty als Poppy scooters rijden volledig elektrisch. Geen vervuilende uitlaatgassen dus als u door de stad zoeft. Goed voor u, voor de bezoekers en bewoners van Antwerpen, en het klimaat.

Wil u het ook eens proberen? Lees alle praktische details en download snel de app van uw keuze!

 

 

Op de hoogte blijven? Schrijf u dan snel in op onze nieuwsbrief.