Vernieuwing wegdek E19 tussen Sint-Job-in-‘t-Goor en Kleine Bareel

  • Moeilijke doorgang

Vanaf: 11 Juli 2019

Tot: 11 Augustus 2019

Type: Herstellingswerken

Situatie: Verkeer in beide richtingen over twee versmalde rijstroken

Vanaf 12 juli wordt het wegdek van de E19 tussen de op- en afrittencomplexen van Sint-Job-in-‘t-Goor en Kleine Bareel in de richting van Antwerpen vernieuwd. Verkeer moet in beide richtingen over twee versmalde rijstroken rijden. Richting Antwerpen gaan de oprit Sint-Job-in-‘t-Goor en de afrit Kleine Bareel dicht. 

Hinder en omleidingen

Startweekend: 12, 13 en 14 juli

Tijdens de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 juli rijdt het richting Nederland over één rijstrook. Tijdens de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 juli rijdt het verkeer in beide richtingen over één rijstrook. Overdag rijdt het verkeer in beide richtingen over twee rijstroken. 

Hoofdwerken: 15 juli tot en met 9 augustus

Tijdens de werken kan het verkeer de werfzone in beide richtingen passeren over twee versmalde rijstroken. Richting Antwerpen zijn de oprit Sint-Job-in-'t-Goor en de afrit Kleine Bareel afgesloten. Verkeer wordt via de Sint-Jobsesteenweg en de Bredabaan omgeleid. Richting Nederland blijven alle op- en afritten open.

Laatste weekend: 10 en 11 augustus

Tijdens de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 augustus start het opbreken van de signalisatie. Verkeer rijdt dan in beide richtingen over één rijstrook. Tijdens de nacht van zondag 11 op maandag 12 augustus rijdt het verkeer richting Nederland nog over één rijstrook, richting Antwerpen is er geen hinder meer. 

Waarom deze werken?

De rechtse en linkse rijstrook krijgen een nieuwe onder- en toplaag in asfalt en de pechstrook van een nieuwe toplaag in asfalt. Daarnaast worden de stalen vangrails langs de middenberm vervangen door betonnen rijbaanafscheiders.

Meer informatie

U vindt steeds de meest recente informatie op de website van AWV of schrijf u in op de nieuwsbrief.