Advies en opleidingen

Als werkgever zit u misschien met heel wat vragen over mobiliteit. Slim naar Antwerpen helpt u om oplossingen te vinden.

Op maat van uw bedrijf

  • Mijn werknemer werkt van thuis uit. Hoe stuur ik hem aan vanop afstand?
  • Ik wil mijn werknemers een mobiliteitsbudget aanbieden. Hoe werkt dat concreet?
  • Wat zijn de fiscale voor- of nadelen aan bedrijfsvoertuigen?
  • Hoe bereik ik een modal shift (alternatieve vervoersmiddelen) of time shift (alternatieve werktijden) in mijn bedrijf?

Slim naar Antwerpen biedt u, samen met partners PwC, Prepared Mind, Kluwer Opleidingen en The New Drive, professioneel advies en een antwoord op al uw vragen. De bereikbaarheidsmanagers ondersteunen u bij het uitwerken van slimme mobiliteitsinitiatieven of het inzetten van nieuwe technologieën. Wolters Kluwer biedt ook een aantal opleidingen aan die u helpen om nog meer in te zetten op slimme mobiliteit, speciaal voor de aangesloten bedrijven bij Slim naar Antwerpen. Neem een kijkje in hun aanbod.

Meer informatie

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met de bereikbaarheidsmanagers voor meer info. 

 

Eva Wuyts, directeur HR bij Brandweer Zone Antwerpen

Het is interessant dat Slim naar Antwerpen je een menu van mobiliteitsoplossingen geeft die je kan uitkiezen op maat van je bedrijf. De inbreng van een externe begeleider die met ons kwam meedenken over tijds- en plaatsonafhankelijk werken vonden we ook erg waardevol.

Meer werkgevers aan het woord