Netwerkevenementen

Bent u als werkgever geïnteresseerd in duurzame mobiliteit? Blijft u graag op de hoogte van lopende en geplande werven en maatregelen? Wilt u gedachten uitwisselen met andere ondernemers? Kom dan naar een van onze evenementen.

Netwerkevenementen

Bedrijfsleiders uit de Antwerpse regio en hun mobiliteitsmedewerkers zijn twee keer per jaar welkom op het netwerkevenement. Slim naar Antwerpen presenteert er een overzicht van de lopende en geplande werven en de maatregelen die bijdragen aan een vlottere mobiliteit tijdens de werken. Verder kan u er ervaringen uitwisselen met andere ondernemers.

Bekijk of download hieronder de presentaties van de voorgaande netwerkenevenementen:

CEO-bijeenkomst

Twee keer per jaar zijn de CEO's van alle aangesloten en geïnteresseerde bedrijven welkom op de CEO-bijeenkomst van Slim naar Antwerpen. Het evenement staat volledig in het teken van de maatregelen die Antwerpse werkgevers nemen om de woon-werkverplaatsingen van hun werknemers te optimaliseren. Centraal hierbij staan inspirerende voorbeelden, tips voor succes, nuttige ervaringen en concrete resultaten. Ook wordt er van gedachten gewisseld over de mogelijkheden en kansen voor bedrijfsoverstijgende maatregelen. 

Anneke Hunninck, divisie directeur bij ERIKS

In onze zoektocht naar oplossingen kwamen we bij Slim naar Antwerpen terecht. Zo kregen we de kans om andere werkgevers te ontmoeten en met hen ideeën uit te wisselen rond mobiliteit. Je hoort vanuit hun ervaringen wat er werkt en wat er niet werkt.

Meer werkgevers aan het woord