Maak kennis met deze 14 mobiliteitsaanbieders

14 mobiliteitsaanbieders stelden hun dienstverlening voor tijdens het netwerkevenement van Slim naar Antwerpen op donderdag 26 oktober.

Gepost op 13/11/2017
34ba1d0e-3d00-40c3-865e-1ec692620ec5

Op donderdag 26 oktober konden ondernemers en mobiliteitsaanbieders elkaar ontmoeten op het halfjaarlijkse netwerkevenement van Slim naar Antwerpen. 14 mobiliteitsaanbieders die partner zijn van Slim naar Antwerpen gaven een pitch van 3 minuten over hun dienstverlening. Apps, bedrijfsfietsen, carpooling en logistieke oplossingen,... Er kwam een ruim aanbod aan diensten aan bod.

De pitches kan u via deze links terugvinden:

Daarnaast kon er tijdens de netwerkreceptie ook gepraat en/of getest worden met:
Biro.be (compacte elektrische wagen), Blue Fleet (vergroening van uw wagenpark), Cloudbike (slimme deelfietsen), Cyclant (fietsverhuur), Fietsen De Geus (fietszaak met dienstverlening naar bedrijven), Jobruil (berekenen van jobrotaties), Levanto (Fietsbeheer), Stromer (elektrische fietsen), Velodome (fiets concept store), Vesper (elektrische step) en Wattscooter (elektrische scooter).

Is één van deze oplossingen interessant voor uw onderneming, uw werknemers of gewoon voor uzelf? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de aanbieders!

Extra tip

Blijft u graag op de hoogte van onze werking gericht op bedrijven, ondernemers en aanbieders? Volg dan Slim naar Antwerpen op LinkedIn en ontvang de laatste nieuwtjes en aankomende evenementen.