Proefaanbod fiets en openbaar vervoer

Hoe vlot rijdt een elektrische fiets? Kan ik met de tram of bus naar het werk komen en daarna verder reizen op een plooi- of deelfiets? Vragen die uw werknemers zich misschien ook wel stellen. Met ons proefaanbod geeft u hen de kans om vier weken lang een ander vervoersmiddel uit te proberen voor hun woon-werktraject. Zo ervaren uw medewerkers zelf welk vervoersmiddel hen het beste past.

Wat zit er in het proefaanbod?

In het uitgebreide proefaanbod stelt Slim naar Antwerpen een aantal stadsfietsen, elektrische fietsen, plooifietsen, bakfietsen en fietskarren ter beschikking om uit te proberen. Dankzij de Lijn kunnen ook de bus en tram gratis getest worden, net als de populaire stadsfiets Velo en DeWaterbus. Combinaties van verschillende vervoersmiddelen zijn ook mogelijk. De beide vervoersmiddelen moeten dan aansluitend of samen op het traject gebruikt worden: bijvoorbeeld met de plooifiets op de tram of de laatste kilometer(s) afleggen met de Velo. 

Het kleine proefaanbod bevat twee elektrische fietsen, een plooifiets, elektrische step, speed pedelec, Velo-pas en een weekpas van De Lijn. 

Voor meer informatie kan u de gebruiksvoorwaarden voor de gebruikers raadplegen.

Wie kan gebruik maken van het proefaanbod?

De voorwaarde voor de werkgever is dat die partner wordt van Slim naar Antwerpen en zich inschrijft voor het proefaanbod. Afhankelijk van het type overeenkomst dat u afsluit, kan u gebruikmaken van het uitgebreide of het kleine proefaanbod.

Bent u werkgever en hebt u interesse? Neem contact met ons op via het online formulier

Gomar Caes, compensation & benefits manager bij USG People

In januari van 2018 hebben we de mobilotheek aangeboden aan onze werknemers, samen met het proefabonnement van NMBS. 15% van onze medewerkers uit onze Antwerpse vestigingen hebben van dat aanbod gebruik gemaakt. Voor ons was dit een succes!

Meer werkgevers aan het woord