Succesverhalen

1 - 20 van de 35 resultaten
Gepost op 05/04/2019
Door vervoersmiddelen te combineren heb ik juist meer controle over mijn tijd

Koen Willemsens woont op het Eilandje in de Cadix wijk. Koen verplaatst zich multimodaal: hij wisselt voor zijn verplaatsingen trein, plooifiets, een deelwagen en DeWaterbus met elkaar af.

Lees meer
Gepost op 29/03/2019
"Vooruitkijken en je vloot bekijken met een open geest"

Jana Feske is sinds juni 2018 consulent voor duurzame mobiliteit bij stad Antwerpen. Ze vertelt ons hoe de stad op dit moment woon-werkverkeer en dienstverplaatsingen zo duurzaam mogelijk organiseert. Ze licht ook een tipje van de sluier over nieuwe spannende projecten, en vertelt hoe de stad zelf omgaat met de verstrengde voorwaarden voor de lage-emissiezone (LEZ). Tenslotte geeft Jana enkele tips voor bedrijven die ook willen gaan voor een duurzamer mobiliteitsbeleid.

Lees meer
Gepost op 14/03/2019
"Dan ben ik blij dat ik op mijn fietske zit"

Evelyn Martens werkt al 10 jaar als leerkracht basisonderwijs in Borgerhout. Ze pendelt daar elke dag naartoe vanuit Sint-Antonius (Zoersel). Vroeger ging Evelyn met de bus naar haar werk, maar tegenwoordig is ze er eens zo snel met haar elektrische fiets.

Lees meer
Gepost op 25/02/2019
De monowheel: niet alleen voor gadgetfreaks

Christof Demol woont in Wijnegem en werkt in Schaarbeek. Enkele jaren geleden schafte hij zich een monowheel aan. Zo’n elektrische eenwieler trekt nog steeds heel wat aandacht als u ermee buiten komt. Maar voor Christof is het in combinatie met de trein vooral een heel praktisch vervoersmiddel.

Lees meer
  • 1
  • 2