Succesverhalen

1 - 20 van de 33 resultaten
Gepost op 14/03/2019
"Dan ben ik blij dat ik op mijn fietske zit"

Evelyn Martens werkt al 10 jaar als leerkracht basisonderwijs in Borgerhout. Ze pendelt daar elke dag naartoe vanuit Sint-Antonius (Zoersel). Vroeger ging Evelyn met de bus naar haar werk, maar tegenwoordig is ze er eens zo snel met haar elektrische fiets.

Lees meer
Gepost op 25/02/2019
De monowheel: niet alleen voor gadgetfreaks

Christof Demol woont in Wijnegem en werkt in Schaarbeek. Enkele jaren geleden schafte hij zich een monowheel aan. Zo’n elektrische eenwieler trekt nog steeds heel wat aandacht als u ermee buiten komt. Maar voor Christof is het in combinatie met de trein vooral een heel praktisch vervoersmiddel.

Lees meer
Gepost op 14/02/2019
"Zonder de tram hadden wij elkaar nooit ontmoet"

Er zijn vele redenen om de tram te nemen: omdat je er op een comfortabele manier de hele stad mee kan doorkruisen, bijvoorbeeld. Of omdat hij zo makkelijk combineerbaar is met een Park and Ride (P+R), trein of deelfiets. En niet te vergeten: je kan er al eens ‘een klapke slaan’. Zo ontmoette Lara 18 jaar geleden de sympathieke tramchauffeur Murat. Die bleek de man van haar leven te zijn.

Lees meer
Gepost op 08/01/2019
Carpoolen maakt de ochtendspits aangenamer

Jurgen Verberckmoes werkt al 13 jaar voor DP World in Doel. Hij woont met zijn vrouw en twee kinderen in Zwijndrecht. Sinds twee jaar spreekt hij enkele keren per week met collega’s af om te carpoolen.

Lees meer
  • 1
  • 2