Voor mobiliteitsaanbieders

Als mobiliteitsaanbieder kan u helpen de verkeersimpact van de grote werven in Antwerpen te beperken. Samen met de stad draagt u bij aan vlotter verkeer, veiligere wegen en een duurzamere mobiliteit in en rond Antwerpen.
Contacteer ons
1

Boost uw communicatie

Slim naar Antwerpen geeft uw product of dienst een zichtbare plaats op de website en vermeldt het actief in relevante communicatie.

2

Vind de juiste zakenpartners

Andere partners van Slim naar Antwerpen leren uw product of dienst kennen. Bovendien bent u welkom op onze netwerkmomenten.

3

Profiteer van ons startersadvies

Mobiliteitsaanbieders kunnen rekenen op ondersteuning van het projectteam van Slim naar Antwerpen.

Projectoproep Mobility-as-a-Service
Slim naar Antwerpen lanceert een projectoproep gericht naar mobiliteitsaanbieders om zich te verbinden met Mobility as a Service-applicaties. De stad wil hen helpen met het verhogen van hun connectiviteit en samenwerking, via gerichte financiële en inhoudelijk ondersteuning.
Projectoproep logistiek en stadsdistributie via binnenvaart
Bouwlogistiek en stedelijke distributie creëren enorm grote volumes aan logistieke stromen in de stad. Binnenvaart is een mogelijke oplossing om de grote hoeveelheid vrachtwagens op de weg te verkleinen.
Word partner van Slim naar Antwerpen
Wil u bijdragen aan een vlotter verkeer en minder files in Antwerpen? Dan kan u een partnerschap met Slim naar Antwerpen aangaan.
Projectoproep 2017: geselecteerde projecten
De stad Antwerpen stelt de geselecteerde projecten van de tweede projectoproep voor. Deze projecten dragen bij aan vlot, efficiënt en betrouwbaar personen- en vrachtverkeer, dat kan door in te zetten op een time shift, een modal shift of het optimaler gebruiken van voertuigen.
Projectoproep 2016: geselecteerde projecten
De eerste projectoproep vond plaats in het najaar 2016. Uit de verschillende inzendingen heeft een onafhankelijke jury vervolgens tien projecten geselecteerd.
Slimme mobiliteitsapps
Slim naar Antwerpen ondersteunt diensten die bijdragen aan een betere bereikbaarheid van de stad. In dit kader werden er drie apps geselecteerd om mee samen te werken.
Vergunning free-floating deelsystemen
Wilt u een free-floating systeem voor deelfietsen, scooters of steps uitrollen in Antwerpen? Dan hebt u hier een vergunning voor nodig. Deze kunt u online aanvragen via Ondernemen in Antwerpen.
Mobiliteitsoplossingen: inspiratie
Wil u samen met de stad Antwerpen de mobiliteit verbeteren, nu er heel wat infrastructuurwerken plaatsvinden? Hier vindt u alvast een aantal mogelijke oplossingen.

Mobiliteitsaanbieders

Deze bedrijven dragen reeds bij aan een vlotter verkeer, veiligere wegen en minder auto’s in de stad.