Voor mobiliteitsaanbieders

Als mobiliteitsaanbieder kan u helpen de verkeersimpact van de grote werven in Antwerpen te beperken. Samen met de stad draagt u bij aan vlotter verkeer, veiligere wegen en een duurzamere mobiliteit in en rond Antwerpen.
Contacteer ons
1

Boost uw communicatie

Slim naar Antwerpen geeft uw product of dienst een zichtbare plaats op de website en vermeldt het actief in relevante communicatie.

2

Vind de juiste zakenpartners

Andere partners van Slim naar Antwerpen leren uw product of dienst kennen. Bovendien bent u welkom op onze netwerkmomenten.

3

Profiteer van ons startersadvies

Mobiliteitsaanbieders kunnen rekenen op ondersteuning van het projectteam van Slim naar Antwerpen.

Projectoproep 2019: stad zoekt mobiliteitsoplossingen
Biedt uw organisatie een concreet antwoord op het huidige mobiliteitsvraagstuk? Schrijf u dan in voor de projectoproep van Slim naar Antwerpen.
Word partner van Slim naar Antwerpen
Wil u bijdragen aan een vlotter verkeer en minder files in Antwerpen? Dan kan u een partnerschap met Slim naar Antwerpen aangaan.
Projectoproep MaaS: geselecteerde projecten
Slim naar Antwerpen heeft zeven projecten rond MaaS geselecteerd die in de nabije toekomst uitgerold zullen worden en ondersteuning krijgen van de stad Antwerpen. De projecten kaderen binnen de MaaS-projectoproep die eerder dit jaar gelanceerd werd.
Projectoproep 2017: geselecteerde projecten
De stad Antwerpen stelt de geselecteerde projecten van de tweede projectoproep voor. Deze projecten dragen bij aan vlot, efficiënt en betrouwbaar personen- en vrachtverkeer, dat kan door in te zetten op een time shift, een modal shift of het optimaler gebruiken van voertuigen.
Projectoproep 2016: geselecteerde projecten
De eerste projectoproep vond plaats in het najaar 2016. Uit de verschillende inzendingen heeft een onafhankelijke jury vervolgens tien projecten geselecteerd.
Vergunning free-floating deelsystemen
Wil u een free-floating systeem voor deelfietsen, scooters of steps uitrollen in Antwerpen? Dan hebt u hier een vergunning voor nodig. Deze kunt u online aanvragen via Ondernemen in Antwerpen.
Mobiliteitsoplossingen: inspiratie
Wil u samen met de stad Antwerpen de mobiliteit verbeteren, nu er heel wat infrastructuurwerken plaatsvinden? Hier vindt u alvast een aantal mogelijke oplossingen.

Mobiliteitsaanbieders

Deze bedrijven dragen reeds bij aan een vlotter verkeer, veiligere wegen en minder auto’s in de stad.