Hoe werkt het?

Slim naar Antwerpen begeleidt werkgevers vanaf 20 werknemers bij het uitwerken van een sterk bedrijfsvervoersplan. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf krijgt u een aangepaste begeleiding. 

U hebt een bedrijf met meer dan 150 werknemers

  1. We komen graag bij u langs voor een kennismakend gesprek. We stellen onze werking voor en bekijken samen met u de noden en mogelijkheden. 
  2. Na het kennismakend gesprek kan u besluiten om daadwerkelijk een samenwerking met Slim naar Antwerpen aan te gaan. U betaalt een eenmalige instapkost en ondertekent de deelnameovereenkomst, waarmee u uw engagement bevestigt. Vanaf dat moment werken we samen met u aan een beter mobiliteitsplan voor uw bedrijf. 
  3. Het startpunt van de samenwerking is een mobiliteitsscan. Die brengt het huidige reisgedrag van uw werknemers in kaart en toont het potentieel. Hierna kunnen we gerichte maatregelen inzetten, zoals het proefaanbod, de fietskortingsregeling, samenwerkingen met partners, en meer. Neem een kijkje in het overzicht van onze producten en diensten

U hebt een bedrijf met 100-149 werknemers

  1. We nodigen u graag uit voor een infosessie. We stellen onze werking voor en bekijken samen met u de noden en mogelijkheden. 
  2. Als u besluit om in te stappen in de samenwerking met Slim naar Antwerpen, kan u kiezen voor het betalende of het gratis traject. In het betalende traject kan u gebruikmaken van al onze producten en diensten. U betaalt een eenmalige instapkost en ondertekent de deelnameovereenkomst, waarmee u uw engagement bevestigt. In het gratis traject is het aanbod beperkter, maar u krijgt uiteraard nog steeds advies op maat. Welk traject u kiest, hangt volledig af van uw situatie, verwachtingen, engagement. 
  3. Het startpunt van de samenwerking is meestal een mobiliteitsscan. Die brengt het huidige verplaatsingsgedrag van uw werknemers in kaart en toont het potentieel. Zo weet u op welke maatregelen het de moeite is om in te zetten.

U hebt een bedrijf met 20-99 werknemers

  1. We nodigen u graag uit voor een infosessie. We stellen onze werking voor en bekijken samen met u de noden en mogelijkheden. 
  2. Als u besluit om in te stappen in de samenwerking met Slim naar Antwerpen, ondertekent u de deelnameovereenkomst. U kan gebruikmaken van het kleine proefaanbod, wordt uitgenodigd op evenementen en kan bij uw bereikbaarheidsmanager terecht met vragen. 
  3. Indien gewenst kan u een mobiliteitsscan laten uitvoeren. Die brengt het huidige verplaatsingsgedrag van uw werknemers in kaart en toont het potentieel. Zo weet u op welke maatregelen het de moeite is om in te zetten.

U hebt een bedrijf met minder dan 20 werknemers

Slim naar Antwerpen begeleidt werkgevers vanaf 20 werknemers. Hebt u een bedrijf met minder dan 20 werknemers? Laat uw gegevens achter via ons contactformulier en we sturen u graag informatie en tips om zelf aan de slag te gaan.

 

Meer informatie

Hebt u interesse in een samenwerking of zit u nog met vragen? Neem gerust contact met ons op.